Yhteenveto viikonlopun tapahtumista 

Kun tässä viimeistä 36 tuntia miettii niin, ne kyllä menivät jäniksen selässä. 

Ensin katsomaan kun MSV Duisburg kruunattiin kolmosen mestariksi, todella vakuuttavan esityksen jälkeen. 


Vihellyksen jälkeen soi ‘We are the Champions’ ja pokaalia nosteltiin ja kannettiin ympäri stadikkaa. Kaikki suuren maailman tyyliin! 


Onnea vaan naapuri kaupunkiin. Toivottavasti tällä kertaa on pidempi vierailu kakkoseen, kuin viime kerralla. Silloin vierailu jäi  yhden kauden pituiseksi. 

Jalkapallo vaihtui jääkiekoksi …

Pelin jälkeen lähdettiin selvittämään tietämme Kölniin ja lätkän MM kisoihin. Ensin Duisburgin junasemalle ja siitä Kölniin, tämä oli suunitelma. Duisburgissa oli vaan mahdottoman vaikea jatkaa matkaa, kun WannaCry virus oli sekoittanut koko aseman. Kukaan ei tuntunut tietävän mikä juna menee mistä ja mihin. Kaikki aikataulu screenit oli tyhjiä. 

Matkaa 72 kilsaa, eli kun kerta peliin piti päästä, niin kaljaa kassiin ja mittari auto alle. Näin päästiin perille tällä kertaa. Varsin vauhdikkaan taxi matkaan päätteeksi jätin tietty kännykän Taxiin, eli kuva materiaali tämän jälkeen ei ole minun ottamaa.

Suomi – Ruotsi peliin sai helpostikin vielä lippuja, kun halli oli harmillisesti puoli tyhjä. Hienoa oli käydä kokemassa tämäkin tapahtuma, vaikka turpaan tulikin Ruotsilta.  Eihän Suomella ollut oikein mitään mahdollisuuksia. Varsinkin ylivoimalla Ruotsi vei todella pahasti.


Sunnuntaihin kun heräsin sain kuningas ajatuksen … ajan Düsseldorfista Bochumiin polkupyörällä. 60 kilsaa taittui yllättävän hyvin, ihmettelen sitä vielä itsekin. 

Perille päästyäni oli Ry porukka jo täydessä terässä menossa Stadionille. Vauhtia oltiin otettu paikallisista ravitsemusliikkeistä jo hyvissä ajoin. 


Täysi tupa kauden viimeisessä pelissä takasi hienon fiiliksen, ainakin pelin alkuun. Lopulta St. Pauli tuli tasoihin ja ohi. 

Itseltäni jäi toka puoliaika näkemättä, kun piti lähetä metsästämään Duisburgin Taxi mieheltä omaa kännykkääni takaisin. 

Vauhtia ja vaarallista tilanteita oli tällä kertaa riittämiin. Jäädään innolla odottamaan taas Ry:n saapumista paikalle! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s