Liput

Jalkapallon ystävälle Saksan Nordrhein-Westfalenin  (NRW) osavaltio on tietenkin taivas. Helsingistä saa kätevästi suoria lentoja sen osavaltion pääkaupunkiin, eli Düsseldorfiin. Düsseldorfista on sitten erittäin kätevä sukkuloida eri paikkojen välillä.

Seuroja riittää todella joka päivälle ja joka makuun. Ykkös Bundesliigaa pelaavat Bayer Leverkusen, Fortuna Düsseldorf, Borussia Mönchengladbach, Schalke 04 ja Borussia Dortmund (BVB). Kakkosessa 1 FC. Köln, MSV Duisburg, Vfl Bochum, Arminia Bielefeld ja SC Paderborn. Kolmoseenkin riittää vielä jengejä, eli Fortuna Köln ja Preussen Münster. Nelosen mielenkiintoisimmat ovat ehkä Alemannia Aachen, Rot-Weiss Essen ja Wuppertaler SV.

Picture1

Lipun ostoa kun alkaa miettimään, niin kannattaa yrittää ostaa suoraan suoraan seurojen www -sivuilta. Liput tulee yleensä myytiin 4 – 6 viikkoa ennen peliä. Ensin ne vapautetaan jäsenille ja vasta sen jälkeen muille. Molemmissa tapauksissa pitää luoda käyttäjätunnukset seuran lipunmyynti sivuille.

Tähän menessä olen kirjoittanut ohjeet seuraavien Bundesliiga seurojen: Vfl BochuminFortuna Düsseldorfin ja Borussia Dortmundin lippujen ostamisesta. Muita tulee sitten jossain vaiheesta.