Alueen seurat ja pääsyliput

Jalkapallon ystävälle Saksan Nordrhein-Westfalenin  (NRW) osavaltio on tietenkin taivas. Helsingistä saa kätevästi suoria lentoja sen osavaltion pääkaupunkiin, eli Düsseldorfiin. Düsseldorfista on sitten erittäin kätevä sukkuloida eri paikkojen välillä.

Seuroja riittää joka päivälle ja joka makuun. Bundesliigaa pelaavat Bayer Leverkusen, Fortuna Düsseldorf, Borussia Mönchengladbach, Schalke 04 ja Borussia Dortmund (BVB). Kakkosessa 1 FC. Köln, MSV Duisburg, Vfl Bochum, Arminia Bielefeld ja SC Paderborn. Kolmoseenkin riittää vielä jengejä, eli Fortuna Köln, KFC Uerdingen (pelaa Duisburgissa) ja Preussen Münster. Nelosen mielenkiintoisimmat ovat ehkä Alemannia Aachen, Rot-Weiss Essen ja Wuppertaler SV. Naapurimaan seuroista Heracles Almelo, VVV Venlo, Fortuna Sittard, KRC Genk, Standard Liege ja KAS Eupen ovat suhteellisen lähellä.

Karta.jpg

Lipun ostoa kun alkaa miettimään, niin kannattaa yrittää ostaa suoraan suoraan seurojen www -sivuilta. Bundesliiga seurojen liput on viisainta ostaa etukäteen, alemille tasolle lippuja saa yleensä stadionilta. Liput tulee yleensä myytiin 4 – 6 viikkoa ennen peliä. Ensin ne vapautetaan jäsenille ja vasta sen jälkeen muille. Molemmissa tapauksissa pitää luoda käyttäjätunnukset seuran lipunmyynti sivuille.

Tähän menessä olen kirjoittanut ohjeet seuraavien Bundesliiga seurojen lippujen ostamisesta: Vfl Bochum, FC Schalke 04, Borussia MönchengladbachFortuna Düsseldorf ja Borussia Dortmund.

Lippupakettja ja matkoja myy myös matkatoimisto björk ja boström.

BB_blogibanneri_900x150px