Kaaos Castroper Straße:lla

Piti oikein itse lähteä katsomaan mitä Anne Castroper:lle kuuluu. Eli Vlf Bochum kotiseuduille oli maantai-iltana tulossa Arminia Bielefeld kylään. Tämä Westfalen-Derby päätti kakkos Bundesliigan 20:n kierroksen.

Harvoin puolessa vuodessa voi tapahtua niin paljon kun Vfl Bochumille on tapahtunut.

Ensin urheilutoimenjohtaja Christian Hochstätter yritti vaihtaa itse HSVn palvelukseen. Tällöin alkoi Fanien luottamus murentua.

Lokakuussa edustusjalkapallo yhtiöitettiin, joka löi lisä säröä fanien ja seura johdon väliin. Tänään ääntä piti lähinnä Bielefeldin vieraskannattajat.

Hochstätterin suosikkivalmentaja Gertjan Verbeek (55) vaihdettiin jo ennen kauden alkua, kun hallitus ei halunut häntä enää. Tilalle tuli lupaava, SF Lottessa onnistunut valmentaja Ismail Atalan (37). Hän ehti olla virassa vain 91 päivää. Nyt peliä ohjaa jo kauden kolmas valmentaja  Jens Rasiejewski, mutta erittäin laihoin tuloksin. Bochum onkin nyt keskellä putoamis- taistelua.

Hankinnat ovat tietysti epäonnistuneet. Kuten esim. nimekäs Sidney Sam. Hankintoihin käytettiin nolla € ja rahaa myynneillä saatiin kassaan 3.6 milj. €. Kuinka realistista tuolla satsauksella on nousta? Se kuin oli virallinen tavoite.

Viimeinen niitti taitaa olla Bochumin oman pojan ja Vfl Bochumin kapteenin Felix Bastians kohtalo. Ensin hyllytettiin ja sittemmin myytiin Kiinan Tianjin Tedaan 1 milj €lla. Seuraa valmentaa Felixin appiukko Uli Stielike, sekin varmasti vaikutti siirtoon.

Tämän sotkun takia ultrat ovat nyt boikotoineet seuraa yrittämällä saada johtoa ulos. Tämä ei tieysti auta kun kannatus olisi juuri nyt tarpeen. Tänään Ultrat eivät olleet edes stadionilla.

Päivän vierasjoukueessa on pelannut kolme suomalaista. Maalivahti Olli Isoaho kaudella 1982 – 1983 ja legendaarinen Pasi Rautiainen, joka pelasi varmaan uransa parhaat hetket Bielefeldissä. Berat Sadikin ensimmäinen seura ulkomailla oli myöskin Bielefeld.

Bochumin kriisi sen kuin syvenee, kun hävisivät pelin 0:1. Hieno vaparimaali ratkaisi tänään. Vieras kannattajilla oli todella syytä juhlaan.

Ihmettelen mitä seuraavaksi tapahtuu Bochumissa. Toivottavasti ei neljättä valmentajaa. Onneksi on vielä kannattajia, jotka seisoo joukueen takana.

2 thoughts on “Kaaos Castroper Straße:lla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s