Lahja vinkki

Mulla olikin tänään hääpäivä ja mikä onkaan paras lahja vaimolle? No tietty pääsylippu Bundesliiga peliin. Hääpäivänä meillä oli mahdollisuus katsastaa naapurikaupungin ylpeyden Bayer 04 Leverkusen ja BVB:n (Ballspielverein Borussia 09 e.V. Dortmund) välinen koitos. Se oli tietty tänään loppuunmyyty (30.210).

FC Bayern Munchen:istä käytetään nimikettä FC Hollywood. Hauska juttu muuten, jos laittaa Googleen “FC Hollywood” hakuun, niin se näyttää FC Bayernin tietoja. Viime viikkojen sekoilujen jälkeen voidaan ehkä käyttää tätä nimikettä myös BVB:n yhteydessä.

Viime uutiset kertovat että:

  • Aubameyang:in tie on kulunut loppuun ja pelikaverilla on mitta täynnä ja että hän siirtyisi talvella FC Chelsean riveihin. Auba oli muuten tänään pelikiellossa, kun Schalke pelissä otti punaisen kortin

  • Valmentaja spekulaatiot ehdottavat nyt, että kokenut Armin Veh tulisi valmentajaksi ja ensi vuoden alusta sitten Julian Nagelsmann. Tämän päivän tasuri 1:1 ei varmasti lopeta näitä spekulaatioita.

Leverkusenista sen verran että, Kevin Volland on ollut tulikuuma (8 maalia 13 ottelua) ja Leverkusen ylipäätänsä. Leverkusen ei ollut hävinnyt viimeiseen kahdeksaan peliin (4 voittoa ja 4 tasuria). Myös tänään Kevin teki Leverkusenin ainoan maalin.

Suomen oma poika Joel Pohjanpalo ei ole viime aikoina paljoa pelannut ja uutisiakin on hyvin niukasti hänestä irronnut. Viimeinen uutinen Joelista oli, kun hän maajoukkue tauolla oli treenannut lätkää. Tänään valitettavasti nolla peli minuuttia, eikä myöskään uusia uutisia Joelista.

Peli tänään tosiaan 1:1. Leverkusenin Wendell otti ekan puoliajan lopulla punaisen ja peli tasoittui. Punainen kortti tuli videotuomarin avustuksella. BVB ei tänään vakuuttanut ja vaikeaa tulemaan olemaan myös jatkossa.

Tänään hieman talvisempi keli kun viikolla Buenos Airesissa. Mutta onneksi tarjolla oli paljon lämmintä glögiä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s