BVB:n viimeinen Champions League peli

… ainakin tältä kaudelta. Ihmisetkin näyttää jo luovuttaneen kun sain Tiisai-illan peliin BVB (Ballspielverein Borussia 09 e.V. Dortmund) – Tottenham Hotspur FC 32€ lipun 20€ hintaan. Varmaan ensimmäinen kerta kuin Viagogon kautta oli edullista ostaa lippuja. Sain lipun siis alle alkuperäishinnan.

No lippu ei sitten toiminutkaan ja sain marssia johonkin toimistoon selvittelemään sitä… myyjä joutuu tilille, kun lippuja saa myydä vaan virallisten BVB sivujen kautta. Onneks mut kuitenkin laskettiin sisään.

Vaikea on ollut lohko BVB:llä mutta ei kukaan ostanut odottaa että tästä näin vaikeaa BVB:lle tulee. Nolla voittoa viiteen peliin.

Viime viikon uutiset ennen peliä BVB:n ympärillä ovat olleet lähinnä negatiivisia

  • Kykyjen etsinnästä vastaava johtaja (Sven Mislintat) siirtyi 2M€ korvauksesta Arsenal:iin. Kaveri joka hankki BVB:lle mm. Ousmane Dembélé, Shinji Kagawa, Robert Lewandowski ja  Pierre-Emerick Aubameyang seuraan.
  • Päävalmentaja ei ole saanut peliä käännettyä. Nyt Peter Bosz, seurajohto ja pelaajat saavat selitellä joka käänteessä valmentajan asemaa seurassa.
  • Pierre-Emerick Aubameyang:in sai sisäinen pelikieltoa edelliseen Bundesliga peliin. Tappiollisen sellaisen. Onko kaverilla unohtunut olellinen eli pelaaminen? Nyt lennetään välillä Barcelonaan moikkamaan Dembeleä ja välillä käydään Parisissa parturissa.

 

Tänään BVB hävisi taas kerran nyt numeroin 1:2 johdettuaan Auba:n maalilla (jotain positiivista). Kun Roman Bürki vielä loukkaantui ottelun lopussa, niin se ei tiedä hyvää ensi viikonlopun Schalke 04 derbyyn. Siitä ottelun lopussa jo laulettiinkin ‘Scheiss S04‘ ($@%# S04) . Veikkaan että Bosz:illa käy aika tiimalasissa pian loppuun. Vai?

Champions Liigan panoksena viimeiseen peliin BVB:lla on pääsy Eurooppa liigaan. Samasta paikasta kisaa Kyproksen APOEL FC, Nikosia.  Sekään ei ole mikään helppo rasti kun BVB:llä vastassa vielä Real Madrid vieraissa.

Dortmundin Signal Iduna Park:ille mahtuu normaali Bundesliiga peleissä 81.360 katsojaa. UEFA:n peleihin seisomapaikat muuttuu istumapaikoiksi jolloin kapasiteetti laskee 65.831 katsojaan. Tänään juurikin se lukema kun peli oli taas loppuun myyty.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s