Kakkossarjaa myös ensi vuonna

Tavallisen enemmän oli kiinnostusta peliin. 12.500 lippua oli myyty ennakoon ja 1.100 on mennyt vierailija Dynamolle. Loppujen lopuksi paikkalla oli 17200 katsojaa. Yli keskiarvon!

Joka mediasa kehoitettiin tulemaan ajoissa ja julkisilla koska vieressä oli vielä messut. Otin kehotuksesta kiinni ja lähdin 3,5 tuntia ennen peliä liikkeelle. Pääseepähän tutustumaan paikalliseen Olut ja Fani skeneen rauhassa. No 50 km matkaan meni sitten kuitenkin 1,5 tuntia joten ei päässyt täysiä nauttimaan kaikesta, jotain kuitenkin….

Hienointa on kyllä tulla julkisilla ja nähdä kaupunki ja miten se elää tämän VFL Bochumin. Aikaisemmin tulin autolla suoraan stadikalle enkä ymmärtänyt tätä koko kuviota. 


Jopa stadionin viereinen huoltoasema oli muuttunut anniskelu alueeksi ja huoltohallista myytiin olutta. Tankkaaminen oli jo ongelmallista kun koko piha oli täynnä porukkka. 😂

Kävin myös Ritterburg nimisessä fani kapakassa jossa mittava biergarten. Loistava paikka viettää aikaa ennen peliä!

Itse peli oli todella erikoinen, ekan puoliskon Dynamo vei miten tahtoi ja se päättyi 2 – 0. Toiseen Bochum löysi jotain aivan uskomatonta ja hoiti sen 4 – 0. Käytännössä tämä tarkoitti että Bochum säilyy kakkosessa! 

Stadion vaan huojui pelin jälkeen. Seuraava vierailu tänne onkin vflbochumfinland:in kanssa. Eli kauden vika St.Paulia vastaan.

Ai niin olutta pystyy kuskaamaan paremmin kuin missään… 12 tuoppia menee tosta vaan! Stadion vertailun selkeä voittaja! 👊😂

2 thoughts on “Kakkossarjaa myös ensi vuonna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s