Ottelu ennakko Bochum / Dynamo peliin: Ottelupallo

“Tämä peli on kuin ottelupallo Bochum:ille, kakkosessa säilymisen suhteen”. Näin Johannes Wurtz sanoi reviersport lehdelle viikolla ennen peliä. Johannes on luottavainen siihen, että ottelupallo otetaan ja sarjapaikka varmistetaan. Taustalla vahva kotivire ja mahtava kotiyleisön tuki. 

Myös Vflbochumfinlandin varapuheenjohtaja on optimistinen ja veikkaa 2 – 0 Bochumille

Vfl Bochum:in tämän perjantain vastustaja Dynamo Dresden on DDR kasvatti.  Joukkue on perustettu vuonna 1953 ja se oli DDR:n ajan suosituin ja seuratuin seura. Kaikkiaan 98 ottelua UEFA ja Eurooppa Cupeissa. Vuonna 1985/86 Dynamo tiputti HJK:n Cup voittajien Cupista toisella kieroksella maalein 7 – 3.
Kahdeksan kertaa DDR:n mestari ja seitsemän cup:in voittoa.

Saksojen yhdistymisen jälkeen Dynamo pelasi Bundesligaa, mutta meni konkurssiin vuonna 1995 ja tippui kolmoseen. Sieltä on sitten pikku hiljaa hivutauduttu ylöspäin ja tänä päivänä ollaan jo kakkosen kärkipäässä. Dynamo:lla on erittäin aktiivinen Ultra osasto ja katsojakeskiarvo kotona on 28.311 (32.066 – täysi tupa). Jotenkin tuntuu, että VflBochumFinland:in pitäisi järjestää reissu tänne.

Alla kuvaa ehkä kaikkein käsittämättömimästä vieraspelistä (tältä kaudelta). 25000 Dynamo fania kävi vierasmatkalla Munchenissä. Toivotaan paljon vieraskatsojia ja tunnelmaa Bochumiin.

Ottelulippulla (13€) saa käyttää ilmaiseksi julkista lähiliikennettä pelipaikalle, ennen ja jälkeen pelin. 

Halvin tapa matkustaa Bochumiin on siis ostaa ottelulippu. 😉

Perjantaina on tarkoitus katsastaa pelin lisäksi myös Stadion kapakka – Ritterschenke. Tästä ja muusta sitten ottelu blogissa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s