Kellaripeli

Parin viikon rantaloman jälkeen alkoi taas tekemään mieli maistaa currywurstia, Altbieriä ja kunnon bundesliiga fudista. Tuosta kolmannesta asiasta oli hivenen varauksellinen fiilis. Fortuna ei ole voittanut kotona sitten Lokakuun 2016.

Tässä todellisessa kellaripelissä kohtasi myös kaksi todella kokenuta valmentajaa. F95:n Friedhelm Funkel ja St. Paulin valmentaja Ewald Lienen, molemmat vuosimallia 1953.

Syyskaudella Fortuna voitti Hamburissa 0 – 1. Silloin St.Pauli todella kynti syvällä. Hienoa, että Lienen on vielä vastuussa, eikä monoa annettu silloin kun puukkoa tuli joka suunnasta.

Lienen oli muuten minun nuoruus vuosien suosikki. Kaveri joutui Bundesliigan ehkä karmeimman rikkeen kohteeksi. 25 senttiä yläreittä auki, kun vastustaja joukkueen kaveri tuli nappuloilla reiteen. Katsokaanhan videota alla (alkaa sekunnilta 20). Oletteko nähnyt mitään pahempaa?

Peli oli tänään aika raju. Ekalla puoli ajalla rapattiin kolme pelaajaa kentältä ja toisella fortuna otti kaksi punaista ja siinä taisi olla tämän pelin ratkaisu. Turpaan 1-3.

 

 

 

 

 

Fortunan pää ei kestä, kenellä vastuu?

 

Tänään oli porukkaa todella hyvin paikalla  (28.500), vaikka siis viimeisestä kotivoitosta alkaa oleman kuusi kuukautta. Viimeiseen asti mennään, kuten alla näkyy. Alla Fortuna huutoja pelin jälkeen.

 

 

Tässä vielä Reeperbahnin voiton juhlaa.

 

 

Sivuhuomio tänään oli, että autot tarkistetaan pommien varalta parkkihalliin mentäessä. Tähän pisteeseen on nyt siis tultu! Ei tälläistä ennen BVB Bussin pommeja ollut. Joku kyllä sanoi, että ei meillä ole hätää kun Fortuna ei ole pörississä. Eikä ainakaan tätä menoa tule vähään aikaa olemaankaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s