Ry:n scouting reissu

Ry:n seuraava reissu on toukokuussa ja sisältää MSV Duisburgin viimeisen kotiottelun. Velvollisuudesta piti lähteä tutustumaan Schauinsland-Reisen-Arenaan. Areena valmistui vuonna 2004 ja vetää 31500 katsojaa. Eli sen puolesta olisi valmiuksia jopa pelata ykkösliigaa. Keskiarvo tänä vuonna on ollut 13800 katsojaa. 

Alla kuvaa MSV:n seisomakatsomosta joka oli tänään aika täynnä.

MSV Duisburg tulee nimestä, Meidericher Spielverein 02 e.V. Duisburg. Eli seura alunpitäen Meiderich nimisen kaupunginosan joukkue. Samalla tavalla kuin Schalke 04 on Gelsenkirchenin kaupunginosa joukkue.Niin kuin viime blogissa kerroin MSV oli mukana kun Bundesliiga perustettiin ja se olikin 60 – 70 luvulla 16 vuotta yhtäjaksoisesti Bundesliigassa. Tämän jälkeen MSV on ollut todellinen hissijoukkue ykkös ja kakkos liigan välillä ja nykyään emmänkin kakkos ja kolmos liigan välissä.

Erfurtin puna valkoiset on ollut viimeisinä 25:na vuotena vahva kolmos liigan jyrä, yksi vuosi kakkosta muuten kolmosliigaa. Eikä tänäkään vuonna asiat muuksi muutu. 50 luvulla seura otti pari DDR mestaruutta, ne oli aikoja ne. Nimikin oli silloin työväen urheiluun sopiva Turbiini. Alla Erfurtin kannattajia.


Suomalaisittain mielenkiintoista oli että Mikko Sumusalo pelaa Erfurtissa. Mikko on kiertänyt itä-saksaa muutenkin pelaten Red Bull Leibzigissä ja Hansa Rostockissa tätä ennen. Tänään täydet 90 minuuttia Porvoon Futuran kasvatille. 

Lähtökohta tämän päivän peliin Rot-Weiß Erfurt:ita vastaan oli että on MSV on hävinyt kaksi peliä putkeen ja sen pitäisi kipeästi päästä takaisin voitto kantaan jotta varmistetaan nousu kakkoseen mahdollisimman nopeasti. Pienestä alamäestä johtuen tänään oli vähänlaisesti katsojia eli reilut 11000.

Peli oli hieman hermostunutta alkuun mutta lopulta vahvempi eli MSV otti ja voitti 3 – 2. Samalla se palasi kakkos bundesliga vauhtiin. 

Bochumin miehille tiedoksi olut on 3,5€ ja merkki Königs Pilsener. Kyllä me pärjätään tällä.

Liput on muuten todella edullisia, alkaen 6€ kappale ja pääkatsomossakin paikka irtosi 26€ eurolla.

Periaate taitaa olla että Stadion täyteen, kaljaa ja makkaraa käteen!

 

 

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s