Ry:n kevätretki

Kevätretki vei tällä kertaa Dortmundin Signal Iduna Parkille, jonka  monet muistaa Westfalenstadionina. Se on Saksan isoin stadion, joka rakennettiin vuoden 1974 MM kisoihin. Sellainen linkki Bochumiin tässä on, että VFL käytti tätä kotikenttänään, kun omaa Ruhrstadionia laajentettiin 1970 luvun puolivälissä. Borussia Dortmund pelasi valmistumisen aikoihin 2 bundesligaa.

Meidän paikat oli tällä kertaa vieras katsomon (Bayer Leverkusen) seisomapaikat, jotka saatiin 16€ jäsenhintaan . Aivan käsittämättömän edullista hupia. Vastapäätä oli niinkuin tavallisesti keltainen muuri. 25000 katsojaa vetävä seisomakatsomo (Euroopan suurin sellainen), joka on tapahtuman sydän.


Peli päättyi 6-2 Dortmundille. Eli täysi teurastus. Lehdistötilaisuudessa Roger Schmidt kertoi, että tämä oli brutaali teurastus, mutta joukue otti askeleen oikeaan suutaan. Ainahan voi selitellä asiat parhainpäin, mutta ei kai 6-2 tappioita. 

Joel Pohjanpalo ei pääsyt täällä kertaa edes penkille. Normi tilanne.

Sitten tähän Saksan kansallisjuomaan.

Kuten alla näkyy juotavat kannetaan kätevästi ‘herrenhandtasche’:lla eli miestenkäsilaukulla sisään. Jano ei pääse täällä todellakaan yllättämään. 


Oluen saa kätevästi pisteestä nimeltä “nopea laita linkki”, joka on tekstin mukaan on oluen ohituskaista. Siellä myydään vain ja ainoastaan olutta ja yleensä käsilaukussa.

Sellaista vielä, että Ry:n seuraava retki on toukokuussa, jolloin bundesliga jääkin kesätauolle.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s