Autokaupungin kakkoslaji

Jo kaupungin läpi ajaessa huomaa mikä kaupungissa on sydän ja numero yksi.

Volkswagen.

Tämä vasta 80 vuotias kaupunki on oikean elämän Sim city. Matkalla hallille kohdataan maailman pisin tehdasrakenus joka on muuten 5 kilometrin pituinen

VW automaailma, Volkswagen stadion (VFL Wolfburg on 100% Volkswagenin omistama tytäryhtiö), toinen jalkapallo stadion (naiset ja 2 jengille) eli 3500 vetävä AOK stadion, VFLn harjoituskeskus ja lopuksi tietty jäähalli. Kaikessa mukana VW.

Jäähalli rakennettiin 10 vuotta sitten volkkari rahalla noin puolessa vuodessa kun seura piti saada liigaan. Kun muskelia tarvitaan volkkari hoitaa.

Kölnissä kerroin että Uwe Krupp on Kölnin legendoja. Wolfsburgissa pelaa hänen poika Björn. Poika on pelannut tällä viimeiset 2 vuotta. Tätä ennen hän pelannut Kölnissä ja Jenkeissä (kaveri kun on syntynyt ja varttunut Jenkeissä).


Halliin mahtui 4500 katsojaa mutta perjantaina oli vain 2500 katsojaa. Halli yleensä täytyy kun “lähiseura” bremerhafen tai Berlin tulee kylään. Kaukalo on kaupungin ainut ja kaikille on selvää että juniorituotanoa ei voi juurikaan olla. 

Peli oli varsin vaihderikas; eka erä Wolfsburgin ja vika Staubingin. Peli jatkoaijalle ja rankkareihin. Wolfsburg voittoon rankkareilla.

Mulla oli muuten Jokereiden paita pelissä päällä ja joku kysyi että tulenko Düsseldorfista kun on tullainen narripaida päällä. Düsseldorf kun on karnevaalikaupunki. Hassu yhteensattuma ja kysymys.


Sellainen vielä… missä saksalaisessa seurassa Jaromir Jagr on pelanut?

Advertisements

One thought on “Autokaupungin kakkoslaji

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s