Ei mitään uutta Baijerista paitsi että Lahm lopettaa

Ennakkoon ei kenties kaikkein mielenkiintoisin kohtaaminen. VFL Wolfsburg on käynyt 24 kertaa Allianz-Areenalla ja FCB on voittanut noista 23 kertaa ja kerran on pelattu tasan. Tämä murskaavalla maalierolla 15:70. Cupissa on kohdattu 5 kertaa ja joka kertaa Baijerin ylpeys on voittanut.

Sain muuten lipun ihan normi baijern sivuilta eli Cupin peleihin voi saadaa (helpostikin) lippuja. Muistetaan kuitenkin että bundesliigan kotiottelut on olleet loppuunmyytyjä viimeistet 2 vuotta. Alianz-Areenalle mahtuu 75000 silmäparia. Tänään vain 73500.

img_8982

Oli sitten aika yksitoikkoinen ottelu punapaidat siirteli palloa ja autokaupungin miehet seisoi 5 linjassa takana.Kai normi vieraspeli tapa Munchenissä. Muutenkin tämä kuuluu samaan kastiin kuten kaikki isot Real, Arsenal jne. Paljon turisteja vähän tunnelmaa. Tosi steriiliä. Tottakai upeeta ja mahtavaa mutta ei minun makuun. Rheinin ja Rhurin varella eletään jalkapalloa, tällä ehkä ei niinkään.

Niin ja pelin jälkeen kaikkia vaan kiinnosti se että Lahm lopettaa kauden jälkeen. Tänään kaveri pelasi 500:n pelin Bayern Munchinissä. Kaikki kunnia ja hattu pois, huomenna kuulaan mitä se alkaa tekeen. Jatkaa kuulema jossain hommassa.

Bochumin miehille tiedoksi. Bochumissa myydään Bayernin kaulaliinoja mutta Munchenissä ei Bochumin. Eihän se näin voi olla.

Tässä vielä FCB Ultrat.

img_8995

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s