Hiiligrilli

Kevät kausi lähti sitten käytiin. En nyt halua kuulostaa negatiiviselta, mutta jos häviää 0 -3 SV Sandhausenille kotona, niin kyllä se sanattomaksi vetää. Piti oikein katsoa mikä paikka tämä Sandhausen on kun en osanut sijoittaa sitä oikein minnekkään. No google sanoo, että tuonne etelään pari sataa kilometriä. Paikka on 14902 asukaan kylä (ei ole edes kaupunki) ja paikallinen stadion vetää enemmän porukkaa, kun kun kylässä on asukaita eli 15414 (Hardtwaldstadion). Mutta hei, kaverit pelas huomattavasti paremmin kuin meidän Fortuna. Kova prässi ja peli oli järjestyksessä, siltä se näytti. Oli kunnon energiaa! Jos jotain positiivista pitää mainita, niin ehkä Dusseldorfin oma poika Emmanuel Iyoha. Pelanut Saksan U20 maajoukuseessakin, tuli tokalle puoliajalle sisään ja oli ainut valopilkku. Niin meidän Fortuna ei ole saanut voittoa tai maalia viimeiseen neljään kotipeliin, näin hyvin meillä menee.

img_8846

Parasta tänään oli nämä hienot Bratwurst- kioskit, jossa wurstit paistettiin mahtavassa hiiligrillissä. Tätä ei kyllä Sandhausenissa voi olla.

img_8843

Ai niin. Olen asunut nyt Dusseldorfissa 2,5 vuotta, mutta koskaan aikasemmin ei ole peleissä käynyt missä on näin vähän porukkaa… alta 20.000. Alaspäin menee. Mutta me ei luovuteta!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s