Serie A; Rooman kuningasta tapaamassa

Hieno ilta takana , kärkikamppailu (AS Roma – AC Milan). Yhden elävä legenda piti pelaa vielä, tosin kaverilla oli flunssa.

Eli Fransico Totti, jonka mukaan minun taksi kuski oli poikansakin nimenyt (Fransico). Herra Tottilla on muuten nippu lempinimiä (joka muuten aloitti pelaamaan Roomassa vuonna 1989).

  • Bimbo d’Oro (The Golden Boy)
  • Il Re di Roma (The King of Rome)
  • Er Pupone (The Big Baby)
  • Il Gladiatore (The Gladiator)

Taksi kuski väitti että herran ei tarvitse missän päin Rooma maksaa mitään. Eihän Kuninkaalta mitään voi pyytää? Tällä kaudella herralla 11 (7 Serie A ja 4 CEL) peliä 2 maalia 6 maali syöttöä, ei huono 40 v. herralta. Vai mitä?

Toinen ihmellinen asia oli varmaan että AC Milanilla pelaa 17 vuotias maalivahti: Gianluigi Donnarumma , taitaa olla uuden aikakauden alku. Taksikuski sanoi että tämä on Italialle uusi Buffon, joka aikanaan myös aloitti 17 vuotiaana pelaamaan Seria A:ta.

Kannattaa muuten ottaa henkkarit mukaan peliin, muuten ei pääse peliin sisään. Mä sain muuten tehdä matkaa kaksi kertaa kun sain hotellilta hakea passin.

img_8257

Ai niin Rudi Völler on edelleen kovassa huudossa täällä. Todellinen legenda joka kuulemma pelasi jopa olkapää murtuneena… hienoja legenda taroinoita jotka tuskin on totta mutta vaan suurenee vuosien varrella. Mahtavaa!

Englantiin terveisiä Olutta saa nauttia katsomossa.

img_8261

Sellaista viellä että kaikki Taxikuskit kusettaa tällä. Kolme neljästä kuskista on ajellut ilman mittaria ja tämä pää tarina seppä yritti vielä rajusti kusettaa.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s