Terästettyä Glögiä tarjolla

Kävin katsomassa leppoisan lähipelin (Fortuna 95 II – FC Viktoria Köln). Sillä Paul Janes Stadion on kilsan päässä meidän himasta.

Stadion on muuten nimetty legendaarisen Paul Janeksen mukaan. Saksan mestari, Fortunan paidassa vuodelta 1933.  Janeksella 71 pelattua maaottelua (31 kertaa kapteenina) ja hän olikin aikansa ennätysmies maaotteluissa.

Joukueet täysin eri asetelmissa. Köln taistelee noususta kolmos bundesligaan ja F95 II saa pelätä tippuvansa oberliigaan.

img_8230

Sen verran on ohuessa tuo minunkin jalkapallotietämys, että en tunnistanun kuin Lars Unnerstallin (Fortunan Kakkosveskari) ja Peter Herrmanin (Fortunan kakkoskoutsi), joka oli katsastamassa tulevaisuuden pelaajia katsomossa. Usein tie edustukseen kulkee kakkos jengin kautta. Sillä 7:n 11:sta Fortunan pelaajista omaakin kakkos Bundesliiga kokemusta.

Peli päätyi 1 – 1 ja joulun kunniaksi glögiä 2,5€ (tersäsyksellä 3,5€). En tosin kysynyt saisiko pelkää terästystä, olisi varmaan saanut kun saksassa ollaan. Ensi vuonna sitten taas Regionalliigaa, nyt talvitauko.

img_8232

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s